Kompar Företagslån – Låna upp till 7 miljoner kronor

Introduktion till Kompar Företagslån

Det företagslån som erbjuds under varumärket Kompar, igår i något som kallas för 138an Group AB. Kompar lanserades med en målsättning att erbjuda ekonomisk hjälp i form av företagslån till små och medelstora svenska företag. Faktum är att Kompar Företagslån är en av de få låneförmedlare av företagslån som finns. Här finns det möjligheter att enklare få ett lån för företag, än att behöva gå den långa vägen med mycket papper och personliga möten.

Denna verksamhet innehar en mycket bred kunskap inom företagande där de själva är en grupp av entreprenörer som sträcker sig från alla former av företagande till den ekonomiska biten. Genom att ansöka om företagslån utan säkerhet hos Kompar, ges du möjligheter att låna upp till hela 7 miljoner kronor. Läs vidare och ta reda på om detta passar dig, och om det blir ett bättre val för just ditt företags möjligheter att utvecklas.

Snabb och enkel ansökan online hos Kompar Företagslån

När du står inför att ansöka om ett lån ska allting vara så enkelt som möjligt. Detta gäller allt från privatlån upp till företagslån utan säkerhet. Vad som är det bästa med allt är att det idag finns något som kallas för företagslån utan säkerhet. En av de som erbjuder detta är Kompar Företagslån. I och med att dessa lån idag finns, så har det också blivit mycket enklare för alla små och medelstora företag att ansöka om samt få ett lån beviljat.

Faktum är att det idag är lika enkelt att ansöka om ett företagslån utan säkerhet, som det sedan länge varit att ansöka om privatlån utan säkerhet. Nedan ser du de enkla stegen och hur fort och smidigt allt kan gå:

  • Fyll snabbt i din ansökan online. Detta tar bara cirka 2 minuter.
  • Inom ett tidsspann av bara någon timma upp till 24 timmar får du erbjudanden från maximalt 17 olika banker och andra långivare.
  • Efter att du jämfört och kontrollerat dina erbjudanden om företagslån utan säkerhet, väljer du det lån som är mest lämpligt för dig och den verksamhet som företaget bedriver.

Utöver detta går det även alltid att nå Kompar Företagslån via telefon 010 750 28 99 eller skicka e-post för helt gratis rådgivning. Detta samtidigt som de också erbjuder ett mycket bra arkiv med informativa artiklar.

Fakta och information om Kompar Företagslån

Vidare ska vi gå in lite mera på de fakta som gäller och vad som Kompar Företagslån egentligen står för. Detta genom att se till vilka krav som finns för att kunna beviljas ett företagslån via Kompar låneförmedling, samtidigt som du får information om andra viktiga detaljer som ränta, kostnader och löptid som några exempel.

Ansökningskrav

När det gäller Kompar Företagslån så handlar det inte om någon enskild person, utan här är det ett registrerat företag som är figuren i fråga. I det fallet kommer inte längre ålderskrav att vara viktiga, eller om det finns någon taxerad inkomst.

Vad som gäller här är företagets ståndpunkt gällande omsättning och eventuell marknadsanalys. Oftast kommer detta tillsammans med att företaget har en bra ekonomisk historia utan några fläckar i sitt bagage. Om annan dokumentation skulle behövas för att komplettera ansökan, kommer detta att meddelas av kompar Företagslån.

Krav på omsättning

Detta är också något som egentligen hör till ansökningskrav. Dock är det viktigt att dela upp denna punkt, då kravet gällande ett företags omsättning varierar kraftigt mellan olika långivare. Dock är det så att Kompar erbjuder dig att med enbart en ansökan pröva dina möjligheter till beviljat lån hos hela 17 olika långivare.

Med det sagt kommer det alltid att finnas någon som kan tänka sig att bevilja ett lån även till mindre företag med en mindre ekonomisk kapacitet.

Kompar Företagslån – Långivare och typ av lån

Hos Kompar Företagslån kommer du med en ansökan att pröva dina möjligheter att få företagslån beviljat hos upp till maximalt 17 olika långivare som består av banker och kreditinstitut. Som ett par exempel av olika långivare som samarbetar med Kompar finns Ferratum Business, Marginalen Bank, OPR Företagslån, Aros Kapital samt många flera.

Den typ av lån som erbjuds är företagslån med rak amortering.

Lånesumma – Hur mycket kan du låna

I och med att det finns hela 17 olika långivare anslutna som samarbetar med Kompar Företagslån, kommer alla dessa att erbjuda företagslån i olika storlekar. Med det sagt kommer du som ansöker om ett stort företagslån inte tt få svar från alla, då de helt enkelt inte erbjuder lån i den storleksklass som du ansöker om.

Normalt sett så brukar sällan ett företagslån utan säkerhet att ligga på lägre summor än 100 000. Dock kommer Kompar Företagslån att erbjuda lån som startar på bara 20 000 kronor. Som mest kommer du att kunna ansöka om upp till 7 miljoner kronor via Kompar Företagslån.

Återbetalningstid – Löptid för Kompar Företagslån

Beroende på den storlek du ansöker om ett företagslån på, kommer du säkert även att vilja ha valmöjligheter gällande löptiden på ditt företagslån. I det fallet handlar det om precis samma sak som återbetalningstid.

I det fallet erbjuds du också otroliga möjligheter att anpassa ditt företagslån för just ditt företag och dess ekonomiska kapacitet och takt att betala tillbaka det lånade beloppet. Det hela börjar på så kort löptid som bara 1 månad och fortsätter sedan i olika steg upp till maximalt 60 månader.

Ränta på Kompar Företagslån

I och med att det finns så många olika banker och kreditinstitut som samarbetar med Kompar Företagslån, kommer det inte gå att ge en exakt ränta för de lån som erbjuds. Här varierar denna kraftig mellan olika banker och andra långivare.

Det är just därför du alltid gör ett bättre val att välja Kompar som låneförmedlare. Detta då du alltid för flera svar och ges möjligheten att välja det bästa alternativet som ger dig de lägsta kostnaderna.

Kreditupplysning

Normalt sett kommer olika långivare att ta sin kreditupplysning från flera olika håll. Detta speciellt när det gäller kreditinstitut, medan bankerna oftast använder sig av kreditupplysningar från UC. Här kommer du som ansöker om lån från Kompar Företagslån också ha ytterligare än fördel gentemot att ansöka manuellt hos var och en av alla banker och kreditinstitut.

Via en enda ansökan kommer det också enbart att tas en kreditupplysning från UC som alla anslutna långivare delar på. Med valet av Kompar Företagslån, kommer du därför aldrig riskera att ditt företag belastas med för många kreditupplysningar. Något som annars skulle kunna ligga i fatet för eventuella framtida lån.

Kompar Företagslån med betalningsanmärkningar

Precis som fallet med vissa privatpersoner, kommer även företag att kunna hamna på den svarta listan hos Kronofogden. Ja, här talar vi naturligtvis om betalningsanmärkningar. Även företag kan få en belastning av dessa, vilket många gånger gör det omöjligt att beviljas företagslån vid ett besök på det lokala bankkontoret.

När du ansöker om att låna pengar hos Kompar Företagslån online, är det dock precis som med privatlån utan säkerhet online. Här finns det även möjligheter att beviljas ett företagslån med betalningsanmärkningar. Detta gäller inte hos alla de anslutna långivarna, men många kan bortse från detta faktum och se till företagets nuvarande situation istället för den historiska ekonomiska situationen.

Utbetalning och BankID

Idag har det blivit mer eller mindre kutym att alla har och använder sig av BankID. När det gäller dagens moderna svenska företagare är det nästan ett måste att inneha ett BankID då detta är något som gör allt mycket säkrare och enklare i näringslivet. Kompar Företagslån och de flesta av de anslutna långivarna använder sig av och kräver att låntagare innehar ett BankID.

När det gäller utbetalningar av beviljade lån, betalas dessa ut med blixtens hastighet. Oftast kommer det att ske direkt efter att låntagare har signerat skuldebrevet med sitt personliga BankID. I det fallet tar det maximalt bara från den ena till den andra dagen innan pengarna finns på angivet konto. Är det så att skuldebrevet måste signeras manuellt via post, kan det ta lite längre tid.

Sammanfattning – Vårt omdöme om Kompar Företagslån

Att jämföra en ansökan om företagslån via Kompar och deras onlinetjänst för detta med manuella enskilda ansökningar är som natt och dag. Genom att använda Kompar Företagslån kommer du inte bara att spara tid, utan här ansöker du smidigt hos upp till hela 17 olika långivare med en enda ansökan. Detta samtidigt som du bara belastas med en kreditupplysning från UC. Helt enkelt bara fördelar med Kompar Företagslån.

Det bästa av allt är dock att du alltid garanteras det bästa och mest fördelaktiga företagslånet för just dig och ditt företag. Detta genom att du får svar från flera långivare, och på så sätt kan jämföra den och ställa dem mot varandra innan du gör ditt slutliga val av företagslån. Även snabbheten från ansökan och erbjudande av lån, till det att signering och utbetalning sker är fantastiskt snabb.

Helt enkelt kommer du som väljer Kompar Företagslån när ditt företag har behov av kapitaltillskott för att utvecklas eller växa, alltid att göra ett av de bästa tillgängliga valen på den svenska lånemarknaden.

Lämna en kommentar