Lendo Företagslån utan säkerhet

Nyhet 20191209: Lendo företagslån erbjuder nu företagslån upp till 2 miljoner kronor.

Företaget Lendo grundades år 2007 och är idag är välkänd låneförmedlare som inte bara finns på den svenska marknaden utan också norska, finska och danska marknaden.

Både Finansinspektionen och Konsumentombudsmannen har tillsyn över verksamheten och Lendo förmedlar flera olika lån till både företag och privatpersoner. Sammanlagt samarbetar och jämför Lendo 30 olika långivare som är seriösa och ytterligare 8 kreditgivare speciellt för Lendo företagslån.

Lendo Företagslån

Hos Lendo kan du och ditt företag känna sig trygg i att kundtjänsten har öppet alla timmar på dygnet och står till tjänst för att svara på minsta fundering. Ansökan för företagslån hos Lendo är enkel och går snabbt att genomföra, svaret på din ansökan kommer inom 2 dygn och sedan kan du sitta ner i lugn och ro och jämföra de lån erbjudanden som kommit tillbaka och de räntor som blivit beslutade.

Lånevillkor för Lendo företagslån

Mer information och ansök

Du och ditt företag har möjlighet att ansöka om företagslån på en summa mellan 50 000 och 2 miljoner kr med en löptid mellan 180 och 1 095 dagar.

De olika långivarna bestämmer hur mycket företaget kan låna beroende på återbetalningsförmåga och den ekonomiska situationen för företaget, detta gör de efter Lendos bedömning. Även räntan bestäms efter dessa faktorer och kan därför variera en del, detta bestäms också efter en bedömning av kreditupplysningen som tas via UC.

Om du och företaget vill lösa lånet i förtid skiljer det sig också åt beroende på olika långivare där vissa tar en kostnad medans andra inte gör det.

Vilken bolagsform du har spelar ingen roll men det finns vissa grundkrav som behöver uppfyllas för att ansökan ska kunna bli beviljad:

  • Du som sökande behöver ha en ledande roll i företaget
  • Bekräfta med BankID
  • Företaget måste vara registrerat och aktivt i Sverige
  • Betalningsanmärkningar är ok

Hur ansöker man om företagslån hos Lendo?

Att ansöka om lån hos Lendo kostar inget och är inte komplicerat.

Ansökan genomförs enkelt via deras hemsida och dyker det upp minsta fråga är det bara att kontakta Lendo via telefon alla timmar på dygnet.

Svaret på din ansökan hos Lendo kommer tillbaka inom max 24 timmar som beräknas på vardagar, men normalt sett brukar svaret komma tillbaka inom några timmar. Det rekommenderas att vänta omkring 2 vardagar för att ansökan ska bli maximalt färdigbehandlad.

Efter att låneansökan är färdigbehandlad hos Lendo företagslån, så kan du jämföra lånen i lugn och ro och välja det erbjudande som passar dig och ditt företag bäst.

Utifrån den valda långivarens villkor och rutiner betalas lånet ut, vilket också gör ett detta kan skilja sig åt beroende på lån och långivare. Oftast signeras skuldebrevet smidigt digitalt och utbetalningen brukar därefter ske inom kort. Givetvis tar det dock längre tid att erhålla pengarna om det ska skickas via vanliga snigel-posten.

Mer information om Lendo Företagslån och ansök

Lendo Företagslån vilka banker

Hos Lendo företagslån tillkommer hela tiden nya banker. När vi började skriva detta inlägget hade Lendo företagslån samarbete med 8 banker. Idag har Lendo företagslån samarbete med 11 banker.

På företagssidan erbjuder Lendo följande banker: 

Lendo företagslån banker

Lendo omdöme

Att se omdöme bara för Lendo företagslån är svårt då det är samma bolag som Lendo privatlån.

Här kan ni se Lendo omdöme hos:

Trustpilot

Google

Lämna en kommentar